網域名稱俱樂部

返回   網域名稱俱樂部 > 網域名稱討論 > 網域名稱綜合討論

主題工具
舊 2016-08-21, 03:41 PM
owntag 的頭像
owntag owntag 目前離線
進階會員

註冊日期: 2006-07-22
住址: 北京
燈泡 我昨晚收到了一个$8,000美元的报价

我昨晚收到了一封邮件,一个叫Dave的买家给我的一个LLL.com发来了报价,这个LLL.com是单字母+TV.com

我决定和他开个玩笑,就回复说我接受你$8,000的报价,但这个Dave是这样给我回复的,我把我们的email记录发给大家看一下。Dave最后一封邮件是今天刚收到的。
我还没有给他回复。

引用:
Hi, ***

I am interesting in your domains name *TV.com

I would like to offer you $8,000 USD for your domain *TV.com.
If you want to sell this domain, please kindly let me know!

We can use Escrow.com or other service to make the payment let me know.

Thank You and Best Regards!
Dave

引用:
Hi Dave

I'll accept your offer.

Best,

引用:
Hi, ***

I'm terribly sorry.
I was supposed to offer you $5,000 but mistakenly wrote $8,000 in my last email.
I would like to make it up to you by increasing my offer to $6,000.
Would this be ok for you?

Dave

引用:
Dave

Thank you, but no thanks.

Best,

引用:
Hi, ***

OK! Let's do $8,000!
Do you have an Escrow.com account?
If so please let me know your account email or you will need to create an Escrow.com account first.
We share the escrow fee 50/50, let me know when you are ready!

Dave
舊 2016-08-21, 03:47 PM
哈啦 的頭像
哈啦 哈啦 目前離線
論壇管理員

註冊日期: 2002-05-28
預設

I was supposed to accept your offer $8,000,000 but mistakenly wrote $8,000 in my last email.
I would like to make it less to you by decreasing my offer to $6,000,000.

您是網站站長嗎?歡迎到站長俱樂部 一起討論吧。
按我看版規
code.club
回覆時引用此篇文章
舊 2016-08-21, 03:49 PM
owntag 的頭像
owntag owntag 目前離線
進階會員

註冊日期: 2006-07-22
住址: 北京
預設

引用:
作者: 哈啦 查看文章
I was supposed to accept your offer $8,000,000 but mistakenly wrote $8,000 in my last email.
I would like to make it less to you by decreasing my offer to $6,000,000.
哈大的建议完美
舊 2016-08-21, 03:54 PM
哈啦 的頭像
哈啦 哈啦 目前離線
論壇管理員

預設

不過我的建議是就不要再理會就好了,不用節外生枝。

按我看版規
code.club
回覆時引用此篇文章
舊 2016-08-21, 09:02 PM
668 的頭像
668 668 目前離線
進階會員

註冊日期: 2004-04-14
預設

哈哈
我英文完全陌生
都是使用中文簡單回復
讓對方自己想辦法
......
舊 2016-08-21, 09:30 PM
Webii Webii 目前離線
進階會員

註冊日期: 2009-06-07
預設

引用:
作者: 668 查看文章
哈哈
我英文完全陌生
都是使用中文簡單回復
讓對方自己想辦法
......

有趣的回應方式

回覆時引用此篇文章
舊 2016-08-22, 08:49 AM
668 的頭像
進階會員

預設

引用:
Dear Friend:
Hello, our company is interested in buying your domain names and we expect to sincere cooperation.If you have any domainname:****.com available with four Number,we would like to offer the domain name with an average price of $2000-$2500 USD.If you are interested,please do let me know and offer your acceptable price of the domain name. Once we reach an agreement,we can deal immediately through escrow.com or dn.com.

Looking forward for your reply!

Sincerely,
Xue
這種的詢價應該是真的吧!
舊 2016-08-22, 10:21 AM
哈啦 的頭像
哈啦 哈啦 目前離線
論壇管理員

預設

引用:
作者: 668 查看文章
這種的詢價應該是真的吧!
這應是大陸的域名投資人散彈打鳥式的群發郵件,都是想用低價買域名的。

按我看版規
code.club
回覆時引用此篇文章
舊 2016-08-22, 02:34 PM
668 的頭像
進階會員

預設

引用:
作者: 哈啦 查看文章
這應是大陸的域名投資人散彈打鳥式的群發郵件,都是想用低價買域名的。
了解!!.....................
舊 2016-08-22, 05:50 PM
DavidYuan 的頭像
DavidYuan DavidYuan 目前離線
進階會員

註冊日期: 2004-07-15
住址: CHINA
預設

哈哈!
这询盘的小子心也太黑了,以为遇到一个不懂域名的外行,$8000一下子就接受了!
结果其实是遇到了一个域名猴精!!!
笑死我了!

回覆時引用此篇文章

主題工具

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼
論壇禁用 HTML 代碼