PDA

查看完整版本 : crazy.info & crazy.biz 求購信

domainplayer
2003-09-30, 05:52 PM
我收到了一封屬名rock.com的求購信,
他們一開始是對我的mangosteen.net感興趣,
不過這域名我已經在一兩個月前賣出了,因為買方沒更改whois,
真是令我搥胸啊..... ~dead

後來他又問了我有沒有其他出售的域名,
我給了他我的list後他回覆了一封如下

I was late.

But I'm interested in crazy.info and .biz. I guess they have a good potential. I need a fair price and I don't want to overpay. Do you have an appraisal certificate for your name ? I need an independent and professional valuation. Please note that I don't trust free or unprofessional appraisals. I don't want to overpay. It can be an appraisal certificate from www.GreatDomains.com or www.FastDomainSales.com or HollywoodDomains.com. It does not matter because I trust all these companies.

After I receive your appraisal I can send you money via PayPal. If you don't have a PayPal account I can send you the funds by a certified check.

If you wish we can use escrow.com to secure the transaction.

Looking forward to your reply.

Best Regards,

Anthony Griffin
http://www.Rock.com

對方叫我去給這兩個域名評鑑,
請問該怎麼辦呢 ~what
我想至少能喊到$1500以上吧!? ~rusure

哈啦
2003-09-30, 06:08 PM
對方要你拿估價證明去,你就看看要給誰估吧。
只是提醒一下,以前有這樣的廣告手法,假意說要買你的網名,但需要估價證明,騙你去付費估價,然後再告訴你太貴了不買了,而事實上那是一些估價網站發出的廣告信。
我不清楚真正的內容,只是給你參考一下。

domainplayer
2003-09-30, 06:13 PM
只是提醒一下,以前有這樣的廣告手法,假意說要買你的網名,但需要估價證明,騙你去付費估價,然後再告訴你太貴了不買了,而事實上那是一些估價網站發出的廣告信。
我收到這封信時腦中就閃過了哈啦兄說的詐騙手法,
不過如果是真的話我也不會上當,
因為我不能隨便使用信用卡,
所以也不會去給任何網站估價.

我已開價給對方,
如果他們不買的話我也沒損失,
反正這些域名本來就有長期抗戰的打算了 ~rusure

steven
2003-09-30, 06:48 PM
我收到這封信時腦中就閃過了哈啦兄說的詐騙手法,
不過如果是真的話我也不會上當,
因為我不能隨便使用信用卡,
所以也不會去給任何網站估價.

我已開價給對方,
如果他們不買的話我也沒損失,
反正這些域名本來就有長期抗戰的打算了 ~rusure

我以前也有收過這樣的要求估價信,
一樣是這三家估價商,
全世界是不是只有這三家估價商啊?

imp
2003-10-07, 11:51 AM
我還碰過更扯的詐騙手法,是一家代發域名推銷e-mail的公司,先讓你試用發一封信,然後就有人來函出價。我收到的是BestPCShop.com - $5000。未免也太過頭了。