網域名稱俱樂部

返回   網域名稱俱樂部 > 電腦與網路技術 > 電腦網路相關技術
論壇幫助 社區 日曆事件 今日新文章 搜尋

主題工具
舊 2003-09-15, 07:29 PM
aaron aaron 目前離線
進階會員

註冊日期: 2003-08-26
預設

我並不排斥付費
不知道有哪位前輩可以幫我解釋一下
ZoneEdit中有一些付費的模式
有增加哪些服務?
(sorry,英文不是很好...)

How much are your services? Are there any limits to what you provide?

The pricing structure is:

Free - first 5 domains added with under 200MB usage each
$10.95 - 1 zone credit
$49.95 - 10 zone credits
$99.95 - 25 zone credits
$349.95 - 100 zone credits

* You only get debited when you add a zone to the system. Unused credits never expire. Usage that counts towards your quota includes bytes transferred during DNS queries, delivery of parked home pages, delivery of URL forwarding information, and delivery of forwarded e-mails. If you do not use WebPark, WebForward and MailForward, then only DNS queries will count towards your total usage.

For example if a single domain goes over 200 MB of transfer during a year, then it counts as TWO domains, if it goes over 400MB, then it counts as three, etc. Usually DNS hits are cached, so even the busiest sites won't go over the 200 MB limit. 200 MB should get you about 1,000,000 DNS queries. A typical site uses 5 MB per year of DNS bandwidth.

There is no limit to the number of subdomains or records that your zone may contain.
If you go over your credit limits, we will send a billing notice. Free users can always cancel their account without obligation after receiving a billing notice.
舊 2003-09-15, 07:35 PM
哈啦 的頭像
哈啦 哈啦 目前離線
論壇管理員

註冊日期: 2002-05-28
預設

引用:
作者: aaron
像registermore.com提供一百組電子郵件與網頁轉址
不知道mydomain.com提供多少組(可能我沒有看到)
但這樣不就可以手動安排轉址?

好像沒有限制(理論上),所以應該可以在那裡直接設定各種轉址服務 ? (我也曾經有過這樣的打算,比自己搞省事多了 )

您是網站站長嗎?歡迎到站長俱樂部 一起討論吧。
按我看版規
code.club
回覆時引用此篇文章
舊 2003-09-15, 07:40 PM
進階會員

預設

引用:
作者: 哈啦
引用:
像registermore.com提供一百組電子郵件與網頁轉址
不知道mydomain.com提供多少組(可能我沒有看到)
但這樣不就可以手動安排轉址?

好像沒有限制(理論上),所以應該可以在那裡直接設定各種轉址服務 ? (我也曾經有過這樣的打算,比自己搞省事多了 )
請教哈老大
Pass Subdirectories有沒有啟用
差別在哪邊?

?
舊 2003-09-15, 07:43 PM
哈啦 的頭像
哈啦 哈啦 目前離線
論壇管理員

預設

引用:
我並不排斥付費
不知道有哪位前輩可以幫我解釋一下
ZoneEdit中有一些付費的模式
有增加哪些服務?
zoneedit是說,五個域名的DNS解析免費,第六個以後就要收錢。而且它有流量的限制,好像一個域名解析的流量一年不能超過二百MB之類的。但它也說,一般來說不太可能超過,因為那需要有一百萬次以上的點擊才行。
還有就是理論上對設subdomain並無限制數目。
但據我知道,這種所謂無限制數目的網路服務其實都還是有限制,只是不知它何cut掉你的服務而已

按我看版規
code.club
回覆時引用此篇文章
舊 2003-09-15, 07:44 PM
哈啦 的頭像
哈啦 哈啦 目前離線
論壇管理員

預設

[quote="aaron"]
引用:
作者: 哈啦
請教哈老大
Pass Subdirectories有沒有啟用
差別在哪邊?

?

其實我也一直很想知道差在哪裡?但我每次就都按其預設的去設定,所以也從沒搞清楚過

按我看版規
code.club
回覆時引用此篇文章
舊 2003-09-15, 07:47 PM
進階會員

預設

反正都申請了
這兩天用各種設定玩玩看...^^

只是會怕穩定度
怕給人家申請之後